Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gyakori kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések

 

 

Segítség üdvözlő kártya kiválasztásához: Link

Segítség ajándékküldéshez és előrendelés leadásához: Link

Segítség külföldi ajándékküldéshez: Link

1. Ügyfélszolgálat

2. Szállítás

3. Fizetés és számla 

 

Hogyan kapom meg a számlát?

Nem küldjük a számlát az ajándékcsomaggal. E-számlát küldünk a rendeléskor megadott e-mail címre. Amennyiben szeretne papír alapú számlát, kérjük, jelezze felénk rendelés leadáskor. 

 

Van lehetőség termékeket cserélni vagy egyedi összeállítást kérni?

Igen, megoldható akár a teljesen egyedi összeállítás is vagy termék csere ár egyeztetéssel. Ha egyedi összeállítást szeretne, általunk nem forgalmazott más termékekből, a termékbeszerzés és az utánajárás plusz költségeket vonhat maga után. Karácsony közeledtével decemberben sokszor már nincs kapacitásunk egyedi összeállításokra.

 

 

1. Ügyfélszolgálat

 

Mikor elérhetők telefonon vagy e-mailben?

Hétfőtől vasárnapig 10:00-19:00 között hívhat bennünket +3630 900 32 02. Az e-maileket is ebben az időben olvassuk általában 1-2 óránként. Illetve a webshop jobb alsó sarkában található chat ablakon keresztül is írhat, amikor elérhető általában pár percen belül válaszolunk.

 

2. Szállítás

 

Mennyi a szállítási idő?

Budapesten belül rendelést követő munkanapon kézbesítjük az ajándékot. Budapesten kívül országosan bármely településre munkanapokon 12:00- ig leadott rendelését szintén következő munkanapon kézbesítjük. Tehát, ha hétvégén rendel, Budapesten hétfőn, vidékre pedig kedden fog megérkezni az ajándék, ha nem kér más napra előrendelést. Külföldre általában 2-5 munkanap.

 

Van személyes átvétel?

Igen van, Budapesten belül két helyen is. A 11. kerületben a Fehérvári út 65 számnál lévő csomagpontban a rendelést követő munkanapon veheti át rendelését, akár utánvétellel is. A másik helyen, a 6. kerület Szondi utca 15 szám alatt rendelést követő 2. munkanaptól vehető át. Itt is fizethet utánvéttel. Amint átvehető a rendelt ajándékcsomag, értesítjük Önt. 

 

Ajándékcsomag 11. kerület Ajándékcsomag 6. kerület

 

Kérhetem pontos időpontra az ajándék kézbesítését?

Nem. Csak a tájékoztató jelleggel veszik figyelembe a futárok az időpontot, nem tudják garantálni a pontos kiszállítást.

 

Mennyibe kerül a kiszállítás?

 

A virágokat kivéve minden termékre az ajándékküldés és a kiszállítási díj Magyarországon belül egységesen 1490 Ft.  30.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes, virágokat kivéve.

Virágküldés országosan elérhető 2490 Ft.

Nemzetközi ajándékküldés díjáról lentebbi táblázatunkban informálódhat.

 

Hogyan működik az előrendelés?

A vásárlási folyamat legvégén a megjegyzés mezőbe írd be, hogy melyik munkanapra szeretnéd a kiszállítást. Ehhez minimum 2 munkanappal előtte le kell adni a rendelésedet. Csak munkanapot tudjuk figyelembe venni, órát, percet nem. Ha munkaszüneti napra adod le előrendelését, automatikusan az előtte lévő munkanapon kézbesítjük. 

 

Mikor szállítanak?

Hétfőtől péntekig munkanapokon van kiszállítás. 8-17 óra között kézbesítenek a futárok, lehetőség szerint időpontot egyeztetve a címzettel. Ajándékküldő szolgálatunk hétvégén nem kézbesít.

 

 

Lehetséges az ajándékküldés külföldre is?

Igen, a Meglepetésem ajándékküldő szolgálat nemzetközi ajándékküldést is vállal, az alábbi országokba:

nemzetkozi ajandekkuldes .

Általános szállítási idő zárójelben (munkanap).

 1. Szlovákia (2), Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia, Horvátország (3)
 2. Lengyelország, Németország (3), Belgium, Hollandia, Luxemburg, Bulgária (3)
 3. Dánia, Franciaország, Olaszország (3), Nagy-Britannia (4), Írország (5)

 

 

Súly (kg)

 1. Zóna
 1. Zóna
 1. Zóna

0.1-5 kg

4990 Ft

6990 Ft

9990 Ft

5.1-15 kg

5490 Ft

7990 Ft

10490 Ft

 

Példa: Ausztriába 1 db ajándékcsomag küldése 4990 Ft. Nagy-Britanniába címezve pedig 9990 Ft.

Egy ajándékcsomag súlya általában 1-5 kg. Egy csomagküldő kartondobozba maximum 15 kg-ot teszünk. Ha a rendszer 15 kg-nál nagyobb súlyt érzékel, nem tudja rendelését leadni külföldre, ebben az esetben 2 külön rendelést kell leadni.

 

 

Ajándékküldés esetén tudja a címzett, hogy ki küldte az ajándékot?

Igen, a futárszolgálat csomagcímkéjén a feladó a Meglepetésem.hu – Ajándékküldés fog szerepelni, megjegyzésben viszont bele írjuk a feladó nevét is. Emellett ajánljuk, hogy válasszon üdvözlőkártyát is az ajándékcsomaghoz és írja le üzenetét és nevét.

Ha nem szeretné, hogy kiderüljön, ki küldte az ajándékcsomagot, írja be megjegyzésbe rendelés leadáskor és nem írjuk rá a csomagcímkére.

 

 

Megtudom adni, hogy melyik nap szállítsák ki az ajándékcsomagot?

Igen. A vásárlási folyamat legvégén megjegyzésbe írd meg, hogy melyik nap szeretnéd, hogy az ajándékcsomagot kiszállítsuk. Ehhez minimum 2 munkanappal előtte le kell adnod rendelésed.  Csak a napot tudják a futárok figyelembe venni, pontos órát, percet nem. 

 

 

Hogyan néz ki az ajándékcsomag belülről?

A termékeket dekorációs szalmával kitöltött díszdobozba tesszük, az ajándékcsomagod így fog kinézni átadáskor. Amennyiben Budapesten kívüli címre kéred az ajándékcsomagot, a biztonságos szállítás érdekében ajándékkosaraknál a törékeny termékeket légpárnás fóliába is becsomagoljuk.

Ajándékküldés elegánsan csomagolva

 

Hogyan néz ki az ajándékcsomag átadáskor?

 

Budapesten belüli címekre házhozszállítás esetén az ajándékcsomagot úgy szállítjuk ki, ahogyan a webshopban is látható, díszdobozban. Törékeny áru esetén a díszdobozt egy plusz csomagküldő kartonba is belehelyezzük.

Budapesten kívüli címekre a díszdobozt minden esetben egy csomagküldő kartondobozba is beletesszük, térkitöltővel, így védjük az ajándékcsomagot a sérüléstől.

 

 

Mi történik, ha a futár nem találja a címzettet a megadott helyszínen?

Ajándékküldés esetén javasoljuk, hogy értesítse a címzettet, hogy csomagja fog érkezni Öntől. Amennyiben nem találja a futár a címzettet, megpróbál új időpontot egyeztetni vele telefonon és másik időpontban megkísérli a kiszállítást. Abban az esetben, ha a 2. kiszállítási kísérlet sem jár sikerrel, az ajándékcsomag visszaszállításra kerül raktárunkba. Az ajándékcsomag árát visszafizetjük a megrendelőnek, viszont a szállítási díjat nem áll módunkban visszafizetni.

 

 

3. Fizetés és számla

 

A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFÁ-t?

Áraink forintban értendő bruttó árak. Alanyi adó mentes, tehát a kijelzett vételár a végső ár, nem terheli adó.

 

Milyen módon fizethetek?

Bankkártyával és PayPal fizetéssel a világ bármely pontjáról  bármikor 0-24 biztonságosan fizethet

 • Bankkártyával, a webshopon keresztül online (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, American Express)
 • Paypal fizetéssel, amennyiben elérhető
 • Utánvéttel, a futárnak készpénzben
 • Átutalással
 • Kérjük magyar forintban utaljon, ha más devizában utal pl. SEPA utalással + 2665 Ft-os banki tranzakciós költséget számítunk fel. 
 • Banki utaláshoz adatok:

  Név: Lempner Klaudia Egyéni Vállalkozó

  Számlavezető bank: Cib Bank

  Bankszámlaszám: 10700536-72140116-51100005

  IBAN: HU25 10700536-72140116-51100005

   

 

Fizethetek bankkártyával utánvétel esetén?

Csak abban az esetben, ha ezt előre jelzed felénk, rendelés leadáskor. Ebben az esetben olyan futárszolgálattal küldjük ki akinél lesz POS bankkártya terminál.

 

 

Keresés