Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Céges ajándék karácsonyra egyszerűen

Vajon mi a jó céges ajándék karácsonyra? Vetődik fel sokakban a kérdés, gyakran már október magasságában. Igen, egy cég életében kiemelten fontos időszak az év vége, igaz ez az alkalmazottak, az ügyfelek és a partnerek felé egyaránt, hiszen valahogy le kell zárni az évet. Pontot kell tenni a végére, hogy elkezdődhessen az új.

 

Céges karácsonyi ajándék

 

A céges ajándék karácsonyra mást jelent, ha kollégákról és mást, ha partnerekről van szó, de mindkettő ugyanolyan fontos. Ami a partnereket, illetőleg az ügyfeleket illeti kiemelten fontos az elégedettség, hiszen enélkül nem lehet profitábilis egy vállalat működése. A jó partnerséget illetőleg a sikeres üzleteket valamilyen formában meg kell ünnepelni, ha úgy tetszik fontos a körítés. Nem véletlen, hogy az egész világon divat a céges ajándékozás, amire mindenekelőtt partnertalálkozók alkalmával kerül sor. Ezek közül a legfontosabb az év végi találkozás, aminek a része a céges ajándék karácsonyra is. Gyakran itt nagyobb összegű ajándékcsomagokról is beszélünk, hiszen egy sikeres év lezárásaként nem stílusos egy kis apróságot adni a partnereknek, akiknek részben köszönhető a sikerünk. Fontos, hogy a céges ajándék karácsonyra partneri szinten kifejező legyen és a jövőbe mutató. Ha ajándékkosarakról vagy ajándékdobozokról beszélünk, akkor a pezsgő és egyéb alkoholos italok jó, ha szerepelnek a válogatásban.

Az ajándék legyen üzenet

Cégeknek karácsonyi ajándékA multi vállalatok és a kis cégek is megtehetik, sőt gyakran meg is teszik, hogy az ügyfeleiket is megajándékozzák valamivel év végén, hogy jövőre se prtoljanak el tőlük. A 90-es évek közepén például az egyik magyar bank minden ügyfelének postázta Antoine de Saint-Exupéry A kis herceg című regényének egy erre a célra szánt külön kiadását, jóllehet volt rá keret. Persze másoknak nem kell ilyen nagyban gondolkodni - főleg ha a büdge nem engedi -, de a céges ajándék karácsonyra ne egy körlevél legyen, hogy köszönjük a megszavazott bizalmat. A személytelen jellegű dolgok gyakran többet ártanak, mint használnak. Legyen partner, ügyfél vagy kolléga, fontos, hogy érezze, konkrétan róla szól a történet. Céges ajándék karácsonyra az ügyfelek felé lehet egy egyszerű apróság is, csak legyen valamilyen módon kifejező, szóljon a vállalatról és szólítsa meg konkrétan az ügyfelet.

Az elégedettség versenyelőny

Végül, ami a kollégákat illeti, itt az elismerést kell hangsúlyozni, hiszen a céges ajándék karácsonyra kiváló motivációs eszköz is a következő évre. Ahogy megfelelő partnerek és elégedett ügyfelek nélkül nem lehet sikeres egy vállalkozás, úgy a jól teljesítő kollégák nélkül sem lehet hosszú távon hatékonyan működtetni az adott tevékenységet. Ezért mindenképpen szükség van az év végi elismerésre, ami egyúttal a következő év felé is mutat, hogy hasonlóan sikeres új időszakot kezdjünk majd meg. Kollégáknak a céges ajándék karácsonyra az arany középút mentén kell szerveződjön, itt is érvényes, hogy ne legyen semmitmondó és lehetőség szerint ne is a legolcsóbb megoldást válasszuk, az elismerés legyen valódi elismerés.

Céges karácsonyi ajándék

Cégek figyelmébe ajánljuk karácsonyi ajándékok készítéséhez partnerünket: www.ajandekcsomagom.hu

Keresés