Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

Ajándékküldő szolgálatunk nem csak Budapesten hanem országosan, sőt külföldre is kézbesít ajándékcsomagokat és ajándékkosarakat. Válasszon kiegészítő ajándékot vagy fényképnyomtatást az ajándékcsomaghoz.

 

 

Ajándékcsomag küldés Ajándékkosár küldés

Ajándékcsomag küldés ballagásra akár külföldről is lehetséges

A középiskolából való elballagás minden fiatal életében meghatározó esemény, de nem csak nekik, hanem a közelebbi és távolabbi rokonságnak is fontos ez a pillanat. Igen ám, de milyen ajándékot vegyünk a jeles alkalomra, ha például az unokatestvérük gyereke lép ki az életbe.  A megoldás ma már egyszerűbb, mint gondolnánk. Itt a lehetőség az ajándékcsomag küldésre.

Anyák napi ajándék ötlet - különleges ajándékok anyák napjára

Dobd fel az anyák napját a Meglepetésem.hu anyák napi ajándék ötleteivel!

Az anyák napi ajándék ötletekkel Magyarországon az elmúlt évtizedekben nem sokat szoktunk bajlódni, általában egy csokor virág és egy doboz bonbon a szokásos meglepetés. Az utóbbi időben azonban kicsit a kreativitás felé billentek el a dolgok, ami mindenekelőtt külföldi mintáknak köszönhető.

Küldj ajándékot anyukádnak a Meglepetésem.hu oldalán keresztül - akkor is biztonságos, ha még egyikőtök sincs beoltva!

Valószínűleg pár évvel ezelőtt senki nem gondolta volna, hogy az anyák napját úgy fogjuk megünnepelni, hogy nem találkozhatunk az anyukánkkal, illetőleg a gyerekeinkkel. A nyakunkba szakadt járvány helyzet azonban sajnálatos módon bebizonyította, hogy igen is, ez lehetséges. Szerencsére azonban van egy alternatíva az ünneplésre, mégpedig az anyák napi ajándékküldés.

Anyák napi ünnep és köszöntés

Megemlékezés az anyaságról: mikor és hogyan?

Az Anyák napja talán azon ünnepünk, ami mindenkinek a szívét meghatja. Igaz ez a gyerekekre, az anyukákra, de a nagyszülőkre is. Nincsen sem vallási, sem politikai üzenete, önmagáért van, mindenki kritika nélkül elfogadja, egész egyszerűen szép. Ebből következik, hogy mindenki arra törekszik, hogy a meglepetés, amivel az anyukák iránt érzett szeretetünket és tiszteletünket kifejezzük, az is szép legyen.

Információk virág és ajándékküldéshez Gyakori kérdések és válaszok virág és ajándékküldéshez.
Ajándékkosár születésnapra

Szülinapi ajándékkosár az igazi meglepetés

Valószínűleg mindenkinek volt már legalább egy felejthetetlen születésnapja, hiszen ha egy buli igazán jól sikerül, akkor arra akár életünk végig emlékezni fogunk. Történhet ez egy remekül összejött társaság, egy szuper meglepetés vagy éppen egy véletlen baki miatt is, ami pedig még felejthetetlenné teheti az élményt az az ajándékkosár születésnapra.

Ajándék küldés és a generációk

Divat lett az ajándék küldés

Bizonyára sokan észrevették, hogy változóban vannak a vásárlási szokásaink. A hagyományos offline kereskedelem mellett egyre jelentősebb tényező az online értékesítés, ami hatással van az ajándék küldésre is. A statisztikák szerint minden évben egyre többen vásárolnak internetes áruházakban, ami leginkább a kényelemmel magyarázható.

Húsvéti ajándék rendelés házhozszállítással

Tudj meg mindent arról, hogyan ér célba a Meglepetésem.hu oldalon megrendelt húsvéti ajándékcsomagod!

A Húsvét amellett, hogy a kereszténység legfontosabb vallási ünnepe, abból a szempontból is különleges, hogy ez az az alkalom, amikor a rokonok, barátok biztosan találkoznak majd személyesen, hiszen távolról locsolkodni nem lehet. Vagy mégis? Az idei, 2021-es húsvét bebizonyítja nekünk, hogy igen. Távolról is tudunk locsolkodni, és ajándékozni is.

Ajándékkosár rendelés

Rendelj házhoz ajándékkosarat, gyors országos kiszállítással!

Ha ajándékkosár rendelésen törjük a fejünket, akkor pár dolgot mindenképpen érdemes szem előtt tartani, mindenekelőtt, hogy milyen célból és kinek történik az ajándékkosár rendelés. A piaci kínálat ugyanis meglehetősen bőséges és vannak kifejezetten nőknek, férfiaknak, fiatalokban vagy éppen idősebbeknek kínált ajándékkosarak.

Ajándékdoboz küldés országosan

Küldj ajándékdobozt távol élő szeretteidnek, barátaidnak!

Az ajándékdoboz küldés egy Amerikából elindult szép szokás, amit mint oly sok minden mást, a hálaadás hívott életre. Azóta az egész világon elterjedt és az ünnepi alkalmak mellett, már csak úgy, alkalom nélkül is rendszeresen élnek az ajándékdoboz küldés lehetőségével az emberek. Az ajándékozás ezen formája az, ahol legalább akkora jelentősége van a külcsínnek, mint a belbecsnek.

Keresés