Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

Ajándékküldő szolgálatunk nem csak Budapesten hanem országosan, sőt külföldre is kézbesít ajándékcsomagokat és ajándékkosarakat. Válasszon kiegészítő ajándékot vagy fényképnyomtatást az ajándékcsomaghoz.

 

 

Ajándékcsomag küldés Ajándékkosár küldés

Nőnap járvány idején: hogyan lepheted meg ajándékcsomaggal meg a család női tagjait, barátnőket, a női ismerősöket és a női kollégákat?

Minden évben van egy nap, ami a nőkről szól, amikor megköszöntjük őket, amikor szeretetből és tiszteletből adózunk a gyengébbik nem felé, akik valljuk be, egyáltalán nem gyengébbek, mint a férfiak. A nőnapi ajándék fontos része március 8-nak, kérdés persze, hogy kit és mivel lepjünk meg ezen a jeles napon, a válasz pedig olykor nem is olyan könnyű.

Bár a céges nőnap mindig is divat volt Magyarországon, mára új körítést kapott ez a fajta vállalati ajándékozási forma. Kicsit amerikaibb lett, kicsit romantikusabb és mindenképpen trendibb. Ez jórészt annak köszönhető, hogy az egész vállalati környezet átalakulóban van, a teljesítmény mellett egyre fontosabb, hogy a kollégák is jól érezzék magukat a munkahelyükön.

Ajándékkosár küldés

Az ajándékkosakat a mai hatvas generáció még leginkább vállalati környezetből ismeri. Régebben ugyanis bevett szokás volt, hogy egy nagyobb cégnél nőnap alkalmából, illetőleg gyakran karácsonykor is, no meg a munka ünnepén, ajándékkosarat adtak ajándékba. Ma már az ajándékkosár küldésnek ettől több funkciója is van, a meglepetés pedig tökéletesebb, mint valaha.

Ajándék és virágküldés

Az ajándék és virágküldés régi hagyományokra nyúlik vissza, és hát mivel mással is kezdődött volna ez a szép szokás, mint az udvarlással. A nyugati kultúra már csak úgy alakult, hogy hol virágot, hol pedig ajándékot vettek az urak a szeretett hölgynek. Nem véletlen tehát, hogy az ajándék és virágküldés, mint szolgáltatás is régóta gazdasági tényező a féltekén.

 

Mire vágynak a magyarok Valentin-napon?

A karácsonyi időszak után állandó gazdasági hír a sajtóban, hogy mennyit is költöttünk abban az évben ajándékokra, illetőleg, hogy mely termékkategóriák voltak a legnépszerűbbek. Nos, most már a Valentin-nappal kapcsolatban is rendelkezésre állnak ilyen adatok, köszönhetően a Picodi piaci felmérésének és elemzésének. Nézzük meg, hogyan is fest a Valentin-napi ajándékozás Magyarországon.

Valentin-nap = ajándékok?

A Valentin-nap talán a leginkább megosztó nem vallási ünnep. Valaki rajong érte, valaki pedig egyenesen gyűlöli. A legtöbben a szerelmesek napjaként tartják számon február 14-ét, de többen amellett voksolnak, hogy ez az ünnep a szeretetről és a barátságról is szól. A története a múlt ködös homályába vész, a hozzá kapcsolódó szokások pedig szintén sokfélék. Egy biztos, a Valentin-napi ajándékozás az nagyon is dívik napjainkban. 

A szerelmes mozik és filmek elengedhetetlen eleme a konfliktus, vagyis, hogy valamiféle akadály gördül a szerelmespár elé, nem lehetnek egymáséi, mert akadályoztatva vannak. A koronavírusnak köszönhetően a filmvászonról a mindennapjainkba költözött ez a filmes klisé, mert bizony olykor nem is olyan könnyű találkozni a másikkal, pedig közeledik a nagy nap, és lassan ideje lesz a Valentin napi ajándékozásnak.

 

Az európai kultúrában sokáig tartotta magát a szokás, hogy mindenekelőtt a férfiak ajándékozzák meg a nőket és nem fordítva. A legnagyobb öröm az volt, ha a szeretett nő elfogadta a gesztust, mert az egyet jelentett azzal, hogy az illető igent mond a férfinak, örömmel veszi a közeledését. Azóta azonban változtak az idők és teljesen természetes, hogy egy Valentin napi ajándékcsomag már férfiaknak is szólhat.

Az év számos olyan ünnepet tartogat számunkra, amely kiváló alkalmat kínál arra, hogy egy szép gourmet ajándékcsomaggal lepjük meg a barátainkat vagy a rokonainkat. Biztos mindenkinek ismerős az érzés, hogy akár napokig is lehet tépelődni azon, hogy mit is vegyünk a másiknak, mi az, aminek örülne, az ajándékküldés erre a vívódásra ad tökéletes választ.

Sok szó esett már arról, hogy milyen alkalomra történhet ajándékküldés, említettük a születésnapokat, névnapokat és a különböző ünnepeket, élükön a karácsonnyal. Ezeken kívül azonban van még egy remek, alkalom az ajándékküldésre, ez pedig a Valentin nap.

Keresés