Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Anyák napi ajándékküldés

Ajándékozd meg édesanyád akkor is, ha épp távol vagy tőle!

Szerencsére bőven akad ünnep az évben. Ezek közül a karácsony az, ami a legtöbb embert megmozgat, zsúfolásig telt üzletek, készülődés, örömteli várakozás. Az anyák napja közel sem ilyen látványos esemény, de ha a szívünkbe nézünk, akkor biztosan sokan egyetértenek vele, hogy mégis ez a legfontosabb ünnepünk.

Aki csak teheti, személyesen köszönti fel az édesanyját, sokaknak azonban sajnos erre nincsen lehetőségük, számukra a legjobb megoldás az anyák napi ajándékküldés. Nehéz lenne eldönteni, hogy kinek fontosabb ünnep ez, a gyermekeknek-e vagy a szülőnek, az biztos, hogy mindenki számára jelentőséggel bír, hiszen ezen a napon köszönjük meg azt, amit az édesanyánktól kaptunk, beleértve a megszületést is, ami elég jelentős esemény egy ember életében. Zárójelben jegyezzük meg, hogy múltját tekintve jóval régebbi időkre tekint vissza, mint a karácsony, mivel már az ókori Görögországban is ünnepelték, az első írásos feljegyzések róla, az i.e. 5. századból valók. Magyarország ebből a szempontból kissé lemaradásban van, mivel az első anyák napját munkásgyerekek tartották 1925. március 8-án a MÁV gépgyár foglalkoztatójában. A kezdeményezést egyébként Petri Pálnének, egy államtitkár feleségének köszönhetjük, aki Amerikából csente el az ötletet.

Meglepetés szívből

A rövid történeti kitérőnk után térjünk át arra, hogy miért szép köszöntés, illetőleg milyen előnyei vannak az Anyák napi ajándékküldésnek. Ha nem tudunk személyesen virággal köszönteni, ami kétségkívül ebben az esetben az üdvözlés legszebb módja, akkor talán az anyák napi ajándékküldés a legkifejezőbb megoldás. A gyönyörű díszdobozok már önmagukban azt sugallják, hogy fontos számunkra az, akit megajándékozunk, a különleges borítás alatt pedig csupa egyedi, prémium kategóriás terméket találunk, amit finom dekorációs szalma vesz kerül. Csokoládéból, mézből, teából csak a legjobbat kínáljuk, ahogy borból, pezsgőből és egyéb termékeinkből is. Az ajándékcsomaghoz üdvözlő kártyát is mellékelünk, amire természetesen a megrendelő által kívánt szöveg kerül, hogy még személyesebbé váljon az anyák napi ajándékküldés. Sőt, igény esetén arra is van lehetőség, hogy fotót is elhelyezünk az ajándékcsomagba, az átküldött képet pedig bekereteztetjük, ez lehet közös, vagy saját fotó is, teljesen szabadon lehet választani.

Anyák napi ajándékküldés bárhonnan

Hogy országon belülről, vagy a határon túlról, Ausztriából vagy Ausztráliából történik-e a megrendelés, az teljesen mindegy, az anyák napi ajándékküldés bárhonnan ugyanolyan egyszerűen megvalósítható. Sőt, a külföldön élők azok, akiknek leginkább segítség lehet, hogy anyák napjára távolról is feladhatnak ajándékcsomagot. Munka miatt is sokan tartózkodnak külföldön, de egy nyaralás is közbe szólhat, hogy miért nem tudunk otthon lenni a jeles napon. Persze ez ugyanúgy érvényes azokra is, akik belföldön élnek távol egymástól, és valami okból kifolyólag nem tudnak hazautazni. Számunkra is ugyanolyan tökéletes, és nyugodtan kimondhatjuk, kedves választás az anyák napi ajándékküldés.

Anyák napi ajándékküldés

Tartalomhoz tartozó címkék: Anyák napi ajándékküldés

Keresés