Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Ajándékküldés nyáron, csokoládé nélkül

Kánikula idején inkább csokoládémentesen próbáld megoldani az ajándékozást.

Az ajándékcsomagok egyik favoritja a csokoládés finomságok. Érthető, hiszen nemtől, kortól és alkalomtól függően remek választás, nem igazán lehet hibázni vele. A nyári forróságban azonban sokan kételkedve néznek rá, hiszen mi történik, ha az ajándékküldés alatt megolvad az a finom csokoládé.

El kell mondani, hogy nagyon melegnek kell lenni ahhoz, hogy a jól szigetelt díszdobozban és a dekorációs szalma között megolvadjon a csokoládé, ugyanakkor senkit nem akarunk győzködni az igazunkról. Teljesen érthető, hogy sokan aggódnak a kánikula miatt és nem akarnak kockáztatni. A meglepetesem.hu így inkább megalkotta nyárra a csokoládé nélküli ajándékcsomagokat, hogy bárki nyugodtan tudjon ajándékot küldeni. Fontos, hogy ebben az összeállításban is csupa prémium kategóriás finomság van, ugyanakkor olyan a termékösszeállítás, hogy itt bizonyosan semmi nem fog megolvadni az ajándékküldés alatt. Hiszen a keksz, a tea és a különböző ropogós finomságok, melyek az ajándékcsomagok részét képezik, a legnagyobb kánikulában sem tudnak olvadni. A beton felhólyagosodhat, de a megrendelt ajándékok tökéletes minőségben fognak megérkezik a megadott címre. Ráadásul az egyre hektikusabb időjárás miatt, ezt az ajándékküldő szolgáltatásunkat már májustól igénybe lehet venni.

Miért olvad a csokoládé?

Érdekes kérdés, már csak azért is, mert a gyártók mellett a tudomány is foglalkozott a kérdéssel. Példának okáért, azért olvad el a csokoládé a szánkban, mert az olvadás pontja pontosan megegyezik egy normál szájüreg hőmérsékletével. Ki gondolta volna? Ez egyébiránt átlagosan 35–37 °C, vagyis nagyon melegnek kell lenni ahhoz, hogy az ajándékküldés során megolvadjon a finomság az ajándékdobozban. Mindenesetre a probléma az tény, nem véletlen, hogy a Nestlé már kifejlesztett és piacra is dobott hőre nem olvadó csokoládét. Kérdés persze, hogy milyen az íze. Mindenesetre, ha valaki a csokoládémentes ajándékcsomagok közül választ, annak egy percig sem kell aggódnia, hogy a forróságban bármi is megolvadna az ajándékküldés alatt, és esetleg ez egy picit elhomályosítaná a meglepetés fényét.

Ajándékküldés biztonságosan

Gombóc Artúrt idézve van a kerek csokoládé, a szögletes csokoládé, a hosszú csokoládé, a rövid csokoládé, az édes csokoládé, a keserű csokoládé, a tavalyi csokoládé, az idei csokoládé, a lyukas csokoládé és ki tudja még micsoda. A mi kétműves csokoládénk a műfaj csúcsát képviselik, de tény, hogy a nagy meleg nekik sem kedvez hosszútávon, így ha valaki aggódik a nyári időszakban, úgy nyugodtan rendeljen egyéb, csokoládét nem tartalmazó ajándékcsomagjaink közül. Az ajándékküldés mindig öröm, akkor is, ha az összeállításban van csokoládé, és akkor is, ha esetleg nincsen. A végére tartogattunk egy érdekességet a csokoládéról, amit csak kevesen tudnak. A száz százalékos, cukor nélküli kakaótartalmú csokoládé, magas teobromin tartalma miatt jobban erősíti a fogakat, mint a fluorid. Tehát ha valaki a fogak megóvása miatt nem küldene csokoládés ajándékcsomagot, az gondoljon csak erre.

Tartalomhoz tartozó címkék: Ajándékküldés

Keresés